Iesaku labu grāmatu - katoliskās apoloģētikas paraugs!

Skots un Kimberlija Hāni
Pārnākšana Romā
Rome Sweet Home
Mūsu ceļš uz katoļticību


Kad Skots izlemj sekot Kristum, viņš kāri lasa Lutera un Kalvina darbus, kļūdams par pārliecinātu antikatoli. Kā krietnam protestantam piedienas, Skots dedzīgi un uzcītīgi iedziļinās Dieva Vārdā – līdz pats sabīstas no saviem atklājumiem.
Kimberlija sākotnēji nav tik kategoriska, taču viņa ir augusi prezbiteriāņu mācītāja ģimenē un vēlas palikt precējusies ar prezbiteriāņu mācītāju, par kādu ir kļuvis Skots. Taču Skots pēc ilgstošām studijām aizvien vairāk pārliecinās, ka Dievs viņu aicina Romas katoļu Baznīcā!



Saistošais un aizkustinošais konvertēšanās stāsts mudina katoļus no jauna atklāt savas ticības bagātības. Hānu ģimenes liecība var palīdzēt brāļiem un māsām no protestantu draudzēm labāk iepazīt katoļu Baznīcas mācību, bet jebkuram ieinteresētam lasītājam dziļāk izprast atšķirības starp dažādām konfesijām.
Tomēr stāsts ir ne tikai par to, kā laulāts teologu pāris no protestantiem pārtop par katoļiem, bet arī par to, ka Dievs spēj radikāli mainīt cilvēka iesakņojušos uzskatus un likt tam doties gluži jaunā virzienā. Vai mēs vienmēr esam atvērti Dieva plāniem?
Skots un Kimberlija Hāni godīgi un sirsnīgi dalās savos dziļākajos pārdzīvojumos un cīņās. Turklāt, pat runājot par visnopietnākajām tēmām, viņi to prot darīt ar smaidu, tāpēc Hānu liecības piesaista klausītājus un lasītājus visā pasaulē.


Grāmatu var iegādāties arī interneta veikālā šeit: www.mieramtuvu.lv

1 komentārs:

  1. Lieliska grāmata, kas uzrakstīta viegli lasāmā un saprotamā valodā. Noteikti iesaku izlasīt!

    AtbildētDzēst