Izdzīvo Rio Čenstohovā



Izdzīvo Rio Čenstohovā! 

 Vēlies šovasar izdzīvot Pasaules Jauniešu dienas, bet Rio ir par tālu un par dārgu? Kopiena Emmanuel Latvijā aicina pievienoties braucienam uz Jauniešu dienu forumu Polijas svētvietā Čenstohovā, kuru organizē Emmanuel kopā ar Čenstohovas arhidiecēzi. Foruma, tāpat kā gaidāmo Pasaules Jauniešu dienu, moto būs „Ejiet un māciet visas tautas!" (Mt 28,19) Uz forumu ieradīsies jaunieši no visas Eiropas, un tajā būs iespēja uzzināt vairāk par ticību darba grupās, ko vadīs pazīstami sprediķotāji, iepazīt Čenstohovas svētnīcu, Melnās Madonnas svētgleznas mājvietu, attīstīt savus talantus un apgūt jaunas prasmes talantu darbnīcās - deju, dramaturģijas, dziedāšanas un evanģelizācijas darba grupās, veltīt laiku lūgšanai un atklāt prieku, ko dod draudzība ar Kristu, kā arī iegūt jaunus draugus ne tikai no Latvijas, bet arī no citām Eiropas valstīm. 


Un tagad par praktisko pusi. Forums 16 līdz 30 gadus veciem jauniešiem norisināsies paralēli Pasaules Jauniešu dienām Rio no 23. līdz 28. jūlijam (izbraucam no Latvijas 22. jūlijā, atgriežamies 29. jūlijā). 

Kopējā brauciena maksa ir Ls 65 (ceļa izdevumi) un EUR 70 (dalības maksa, kas ietver arī ēdināšanu un izmitināšanu Čenstohovā). 

 Forumam un braucienam var pieteikties pie Andra (tālr.: 29581654, e-pasts: andris.rudzinskis@gmail.com). 

Ja vēlies iegūt papildu informāciju par foruma norisi, tad ieskaties starptautiskajā tīmekļa vietnē www.youthonmission.net. 

Priecāsimies, ja tu pievienosies mūsu, braucēju no Latvijas, grupiņai! 

 Kristiāna Reingolde, kopiena Emmanuel


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru