Vai ir iespejams, ka kāds cilvēks tiek noburts, "iebarots"?

Paldies par jautājumu. Šai lietai var būt divi līmeni - psiholoģiskais un garīgais. Tīri psiholoģiski ir iespējams, ka cilvēks, kuram piemīt "spējas" psiholoģiski ietekmēt, piemēram ar runas dāvanām, un citiem paņēmieniem var "noburt" otru cilvēku. Dažreiz var būt tā, ka jums ar draugu attiecībās ir krīze, problēmas, jūtu atsalums, rutīna, un tad, tīri psiholoģiski uzrodas cits cilvēks, kas jūsu draugu "apbur" ar jaunām, svaigām emocijām. Tas būtu no psiholoģiskās puses.

Garīgā ziņā šādas iebarošanas, noburšanas ir iespējamas, bet to ir grūti pārbaudīt. Uzreiz teikšu vienu lietu. Visi burvji sadarbojas ar ļauno garu. Un garu pasaulē ir tā, ka ja jums un jūsu draugam nav garīgās aizsardzības, tad šādas noburšanas ir ļoti viegli izdarīt. Garīgo aizsardzību jau vairāk kā 2000 gadus dod Baznīca. Ja jums ir vājš kontakts ar Baznīcu, draudzi, kristiešiem, tad šādas noburšanas ir viegli izdarīt. Kā veikt garīgo aizsardzību? Pirmkārt būt kristītam, iesvētītam un salaulātam Baznīcā. Ja ar draugu dzīvojāt tuvās attiecībās bez laulības, jūs jau atrodaties smaga grēka stāvoklī un Dievs jūs nevar pasargāt no burvju uzbrukumiem, jo jūsu dvēsele, caur grēku jau ir atvērta šiem uzbrukumiem. Bet ja cilvēks ir laulāts, katru mēnesi iet pie grēksūdzes, lieto svētītu ūdeni, sveces, ir aizlūgumi Baznīcā, tad nekādi magi, burvji neko nevar padarīt. 

Bībele saka:

"Neklausiet jūs tāpēc saviem praviešiem un zīlniekiem, saviem sapņiem, saviem apvārdotājiem un burvjiem, kas jums sludina un apsola: jums nebūs jākļūst par Bābeles ķēniņa pavalstniekiem, -  jo tie ir meli, ko tie jums pareģo, lai jūs aizvestu no jūsu zemes svešumā, tāpēc ka Es jūs tad pametīšu un jūs aiziesit bojā." (Jer 27, 9-10)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru