Precizējums

Daudzi man jautā, kādēļ es svētceļojuma laikā lietoju internetu un telefonu, ja parasti tas ir aizliegts? Atbildu: jā, parasti tas tā ir, bet šogad ir specifiska situācija. Jūlija mēnesī viesojos pie latviešu katoļticīgajiem Anglijā un viņi ļoti gribēja arī iet svētceļojumā. Un tad mēs izdomājām plānu :) viņi katru dienu mazu gabaliņu paies kaut kur Anglijā un būs garīgi vienoti ar mums. Bet es priekš viņiem savā blogā gatavošu garīgās apceres. Lūk, tā :)

2 komentāri:

  1. Vai tad Anglijas svētceļniekiem nevarēja iedot Sv. Rakstu fragm., pārdomas katrai dienai jau sākumā un neņemt līdzi datorkasti ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Svētceļojumi taču ir dažādi; var būt arī tāds, kurā neatraujies no visa un visiem, bet tieši otrādi - it kā ņem viņus līdzi. Un sevišķi tas attiecas uz grupas vadītāju, kurš nemaz nevar tā "atrauties no visa". Vispār jau tā ir privilēģija, nevis ierobežojums - dažas dienas būt brīvam no atskaitīšanās "visai pasaulei" :) Ja kas, man patīk lasīt šos īsos ziņojumus, jo vismaz tādā veidā ceļoju līdzi uz Aglonu (turklāt nedzīvoju Anglijā, bet Latvijā!). Savulaik esmu gājusi katru gadu, bet nu jau vairs nav tās iespējas, tāpēc paldies pr.Ilmāram par šīm piezīmēm!

      Dzēst