Ielūgums uz Jauniešu festivālu Francijā



Festivāls notiek pasakainā vietā Otkombas Abatijā, kas atrodas pie lielākā Francijas ezera un Alpu kalnu pakājē. Festivālu organizē kopiena Chemin Neuf. Festivālā ik gadu piedalās aptuveni 2 tūkstoši jauniešu no visas pasaules un šoreiz arī no Latvijas :)

Šī gada tēma ir «Next Step»! Festivāla laikā tiks runāts par to, ka mēs vienmēr savā dzīvē varam doties tālāk. Mēs ikviens esam aicināts spert nākamo soli: savā ticībā, attiecībās ar ģimeni vai draugiem, savās studijās vai profesionālajā dzīvē.

Festivāla laikā mēs piedāvājam atklāt to vietu mūsu dzīvēs, kur ikkatrs no mums ir aicināts doties uz priekšu, kā arī atrast pareizo nākamo soli.

Šī festivāla programmu katrs dalībnieks varēs veidot pats! Katrs pats varēs izlemt, kas viņam personīgi palīdzēs attīstīties un sekot Kristum.

Lūgšana + Sports + Koncerti + Lekcijas + Radošās grupas + Attiecības + Ekumēnisms + Satikšanās + Kopējie vakari + Jaunieši no visas pasaules + Prieks. Un tas vēl nav viss :)

Šajā festivālā ir apvienots viss, kas piestāv lieliskām brīvdienām:

Vēlies atpūsties? Rezervē kanoe vai ūdens slēpošanu un citas sportiskas aktivitātes!

Vēlies mācīties? Izvēlies konferences vai darba grupas, kas ļaus iegūt padziļinātu ieskatu aktualitātēs, labāk izprast savu profesionālo dzīvi vai vienkārši padziļināt savu ticību.

Vēlies mācīties lūgties? Tu vari piedalīties lūgšanu vai harizmu skolā!

Praktiskā informācija:

Kam: Festivāls paredzēts jauniešiem vecumā no 18 līdz 30 gadiem.
Laiks: No 2019. gada 2. augusta līdz 13. augustam. Izbraukšana no Rīgas ar autobusu!
Dalības maksa: 280 EUR (festivāla dalības maksa: 120-140 EUR, ceļa izdevumi - 160 EUR)
Kontakttālrunis: +371 29628455 Katrīna
Facebook: @KopienaCheminNeuf
Vairāk par festivālu: https://www.welcometoparadise.fr/en/welcome/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru