Sieviete Garīgajā Seminārā

Vatikāna radio poļu redakcija ziņo, ka Francijā, kādā Garīgajā Seminārā jau ir bijis gadījums, kad kāda sieviete, kura ir mainījusi dzimumu, ir iestājusies šajā Seminārā, nonākusi līdz diakonātam un tikai tad ir uzzināta patiesība. Tikai pēc Dievišķā Kulta un disciplīnas kongregācijas prefekta kard. Robert Sarah iejaukšanās, šīs svētības nenotika. Atcerējos savu "uzstāšanos" LTV raidījumā "Kultūršoks" par Stambulas konvensiju pirms pāris gadiem. Lūk, tas par ko runāju toreiz, tagad jau notiek realitātē.

2 komentāri:

  1. Kāds tam sakars ar Stambulas konvenciju? Stambulas konvencija runā par vardarbības pret pret sievietēm un meitenēm nepieļaušanu, bet kas ir sieviete vai meitene ir definēts pašā dokumenta sākumā. Transgenderisms un seminārs konvencijā nekādā veidā nav ietverts, jo tam nav sakara ar vardarbību. Ja vien par vardarbību neuzskata pašu dzimuma maiņu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai tiešām, cienījamā Anonīme, Jums liekas, ka līdzšinējie Latvijas likumi BEZ Stambulas Konvencijas kaut kādā ATĻAUJ vardarbību pret sievietēm un meitenēm? Turklāt, no Jūsu komentāra netieši izriet, ka vardarbība pret VĪRIEŠIEM (tieši VĪRIEŠI ir ievērojami LIELĀKĀ DAĻA no vardarbības upuriem - sk. statistiku) nav nekas īpaši nosodāms. Jābūt ļoti naivam cilvēkam, lai Stambulas Konvencijā neieraudzītu lieljaudas ideoloģisko laika mīnu.

      Dzēst