Pēdējie metri!

Dārgā "bloga kopiena"!
Tā nu ir sanācis, ka sen neko neesmu rakstījis, tomēr šoreiz vēlos lūgt jūsu lūgšanas, jo esmu nonācis savas doktora disertācijas beigu fāzē, kas prasīs vēl lielāku spēku koncentrēšanu uz noslēguma etapiem. Paralēli rit kalpošana Rīgas Kristus karaļa draudzē. Esmu jau praktiski pabeidzis darbu pie pamatteksta, šobrīd izstrādāju disertācijas ievadu un nobeigumu un paliek vēl tehniskās redakcijas darbs. Ļoti ceru, ka nākamais 2019.gads būs tas, kurā spēšu aizstāvēt savu pētījumu. Savā darbā pētu Baznīcas un mūsdienu pasaules savstarpējās attiecības un mijiedarbību, balstoties Vatikāna II koncila dokumentos. Ir interesenti secinājumi un analīze, kas palīdzēs labāk izprast gan pašu dokumentus, gan arī novērtēt reālo situāciju, kāda ir Baznīcā Latvijā. Ir skaidri redzams, ka Vatikāna II koncila reformu ieviešana Baznīcā Latvijā būs turpmākā laika uzdevums. Ļoti lūdzu jūsu lūgšanas, lai varētu pabeigt šo procesu un veiksmīgi aizstāvēties. Paldies.

18.01.2019.
Paldies par jūsu lūgšanām. Februārī plānoju atdot darbu recenzentiem un aizstāvēšanu nozīmēs dekanātā. Tas varētu notikt vai nu maijā vai jūnijā. 

3 komentāri:

  1. Lai Kristus piedzimšana ir Jūsu ikdienas spēks!Amen!

    AtbildētDzēst
  2. "Vatikāna II koncila reformu ieviešana Baznīcā Latvijā būs turpmākā laika uzdevums."

    Uz priekšu! Darba ir pietiekoši! (Daži ticīgie Latvijā taču vēl ir palikuši! Kā gan mēs tā uzdrīkstamies izcelties uz pasaules fona!)

    AtbildētDzēst
  3. Labi gan:"Vatikāna II koncila reformu ieviešana Baznīcā Latvijā būs turpmākā laika uzdevums.", tikai jautājums- cik gadsimtus tas vēl prasīs? Man 60, koncils - 53 atpakaļ, vienīgais, ko izdarīja uzreiz - mātes valodu varēju baznīcā dzirdēt. Vai tiešām hierarhishā autoritārisma struktūra veicinājusi Mīlestības derības, Jaunās derības ienākšanu cilvēkos? Vai sinodēs lēmumus pieņem personas Svētajā Garā (bet citiem to dod...)
    Lai Jums Dieva, mūsu Kunga Jēzus Kristus žēlastība pabeigt šo darbu!
    Lai ir kam nest tālāk pāvesta Fraciska redzējumu par Baznīcu XXI.gs.!

    AtbildētDzēst