Pasaules Jauniešu dienas Krakovā tevi gaida!



Pieteikties uz Jauniešu Dienām var šeit: http://jdaizkraukle2015.lv/index.php/dalibniekiem/pieteiksanas/

5 komentāri:

  1. Kaut ka jociigi... noskatoties promo, galigi nav saprotams,ar ko sis pasakums atskiras no parasta rokfestivala, tusins, kur piiaaree pavestu. Prieks kam Romas katolu baznica izgaaz tadas naudas, lai noorganizetu tusinu, uz kuru aizbraukt spej tikai naudigi jauniesi,izredzetie, bet ne tie, kuriem patiesam vajadzetu Dieva zelastibu caur Jezu Kristu- slimie,nabagie,grutsirdigie, pasaules pieviltie, sakiet, kads viniem labums no sadam jauniesu dienam?? Musdienas visu nepieciesamo, ko pavests var pateikt un kaut kada veida dot klausitajam, ticigajam var noklausities,redzet interneta, izkopet, izlasit utmldz, bez riktesanas un taisisanas,skriet un braukt. Kadel jaizgaz tada nauda, lai izredzetie patusetos, kads labums no ta parejai pasaulei un tiem Kristum ticigajiem, kuri nepieder pavesta apzinaatajai dalai no Kristus? Ari Romas katolu baznica tacu uzskata par savu bagatibu nabagos, slimos, un zinams,ka taisnajiem nav vajadziga atgriesanas, bet greizajiem? Kapec jaizcel tikai viens apustula pectecis, vai tad vinu nebija 12? Ko sludina un ar, ko nodarbojas parejie? Kur paliek pats Kristus, ko Vins doma par sadu pasakumu sezot pie Teva labas rokas?
    Vairak tas viss izkatas pec farizejistiska sovinisma- cilveku pasu centieniem kaut kada veida aizsniegt Dievu, censties ietekmet Vina Gribu un justies svarigiem, Kristu aizstajot ar pavesta adoraciju, bet ne pec Dieva zelastibas- cilvekam paliekot majas,sava vieta ar saviem ikdienas darbiem un gaitam, kalpojot gimene, vieteja baznicaa, pateicoties Dievam par grutumiem,slimibam un sapem, pazemiba uzticoties Dieva pasa gribai par cilveku- Tavs prats, Tevs, lai notiek! (nevis-Tavs, Tevs, bet izdari, ka es gribu!), Kungs, es esmu nekam nederigs kalps...; Jezu Kristu, Dieva dels, apzelojies par mani, grecinieku!
    Nepievielsimies, adorejot savus pasa cilveciskos prata auglus par Kristu, bet atteiksimies no sevis un godigi ieklausisimies pasa Dieva balsi, ko Vins grib no mums katra un ko no mums kopa!
    Jn 17,20-26
    Un ne jau vienoti kampanveidigi- festivalos,labdaribas akcijas, ekumeniskos pasakumos.
    Vienotiem mums jabut ticiibaa- Svetaja Garaa,Bazniica-Kristus Dzivaja Miesaa, Dievu un otru milot no sirds, ne tik ar vardiem, budami patiesi godigi sava sirdsapzina un necensoties to korumpet pat ar vismazakajam savam domam, ka vienigi ar pasu Kristu(Euharistija, Svetie Raksti).
    Parbaudisim, brali un masas, savu patieso ticiibu! Vai biezi nav ta, ka Jezus Kristus neklust par aizvietotajvardinu cilvekam sava pasa prata un gribas biidiisanai sev velama gultnee?
    Kam es ticu,sakot, ka apliecinu ticibu- Vienai, Svetai, Katoliskai un Apustuliskai Baznicai???

    Ar cienu,
    lasitajs,tehniski romas katolis

    AtbildētDzēst
  2. Labi,anonīmais cilvēk,ka jūs paliekat mājās un kalpojat ģimenei un pateicaties vietējā baznīcā par grūtumiem un sāpēm,un apzinaties,ka esat nederīgs kalps.Bet ticības pamats ir paklausība Baznīcai un tās vadītājiem.Kā saka kāds svētais:Paklausība ir augstāka par lūgšanu un gavēni,jo nepaklausība ir pirmais cilvēku grēks paradīzē,kad viņi apēda aizliegto augli.Kas izturētu,ja dzīvē būtu tikai sāpes(kaut tās ir arī svētīgas).Baznīca atļauj arī svētkus un prieku,kas vieno cilvēkus.Svarīgs ir garīgais saturs,ka jaunieši pulcējas un slavē Jēzu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas, ko Jūs sakāt ir totāla antikristietība. Paklausība pienākas nevis Baznīcas vadītājiem, bet gan DIEVAM. Baznīcas vadītājiem jāklausa tiktāl, kamēr tie runā un dara saskaņā ar DIEVA gribu. Vai Baznīcas pašreizējie vadītāji rīkojas saskaņā ar DIEVA gribu? Lūk, viela pārdomām:
      https://www.lifesitenews.com/news/catholic-church-should-say-sorry-to-gays-says-popes-adviser-cardinal-marx
      Ja Jēzus Kristus būtu vienmēr klausījis jūdu garīgajiem vadītājiem, tad viņu neviens krustā nebūtu sitis.

      Dzēst
    2. Baznīca ir Dieva-Kristus iedibināta"...un elles vārti to neuzvarēs".Viņš Likumu neatmeta,bet piepildīja.Ja kādā ģimenē tēvu(galvu)neklausa,tad ir bēdīgi.Dieva gribu cilvēks bieži asociē ar savu gribu.Pat četi katoļi var šašķelties savā starpā,kur nu vēl miljoni pasaulē

      Dzēst
  3. "Pat ja mēs vai eņģeļi no debesīm jums sludinātu citādāku evaņģēliju nekā tas, ko mēs jums jau pasludinājām, lai tas ir nolādēts!" Pāvils, vēstule Galatiešiem. Jebkurā gadījumā paklausībai autoritātēm (vai tas būtu pāvests, prāvests, vai vienkārši autoritatīvas tantes, kurām pat priesteri mēdz mīļā miera labad paklausīt) ir jābūt brīvprātīgai un kritiskai un tas nav augstākais bauslis. Ja vārdi vai darbi sludina ko citu, tad sorrī.

    AtbildētDzēst