Latgales radio garīgā programma (klausies blogā)

Garīgā programma darbdienās
Plkst. 4:57, 5:57, 6:57, 7:57 rīta lūgšana
Laikā no plkst. 10:00 līdz 11:00 Rožukronis
Plkst. 15:00 Žēlsirdības kronītis
Plkst. 19:00 Dienas Svēto Rakstu lasījumi, priestera mācība par tiem, Vesperes vai litānija.

Sestdien un svētdien papildus
Plkst. 8:57 rīta lūgšana
Plkst. 19.00 svētdienas mācība (svētdien arī plkst. 7:30 un 15:00)

Valdes locekle: Marija Mickāne
Adrese: Latgales iela 82, Rēzekne, LV-4601
Mob.tālr.: +371 26342888
E-pasts: rekat@inbox.lv


Latgales reģiona plašākā radiostacija "Latgales Radio" ir dibināta 2006. gadā. 99% uzņēmuma pieder Rēzeknes-Aglonas diecēzei. "Latgales radio" raidītāji ir izvietoti Rēzeknē 103 Fm, Daugavpilī 95,2 Fm, Jēkabpilī 95,8 Fm un Balvos 99,5 Fm frekvencēs. "Latgales Radio" ir dzirdams no Aizkraukles līdz Ludzai un no Balviem līdz pašai Latvijas dienvidu pierobežai.   
"Latgales Radio" pievēršas kristīgo vērtību saglabāšanai un popularizēšanai sabiedrībā, kā arī latgaliešu nacionālās pašapziņas celšanai. Radiostacija atskaņo populāru latviešu un latgaliešu mūziku, vēsta par jaunumiem un notikumiem Latgalē, Latvijā un pasaulē, kā arī radio ierakstu studijā veic latgaliski dziedošo mākslinieku un grupu mūzikas ierakstus. Katru dienu radio izskan arī īpaša garīgā programma, kuras veidošanā ir iesaistīti Rēzeknes-Aglonas diecēzes priesteri un draudzes. 

3 komentāri:

  1. Latgales Radio atskaņotā mūzika un to vārdi ir šaušalīgi! Ja kāds netic, var vienkārši paklausīties šo "kristīgo" radio, piemēram, naktī! Bīskaps Bulis vienā raidījumā skaidri pateica, ka t. s. smagajā rokā ir sātanisma noskaņa. Tas, protams, netraucē tiem jauniešiem, kas saimnieko šajā radio, šādu "mūziku" atskaņot no rīta līdz vakaram. Nevienā citā mēdijā to īpašnieki neļautu paust to, kas ir pilnīgā pretrunā ar viņu pārliecību.

    AtbildētDzēst
  2. nepiekrītu komentāram! Latgales rādio ir super!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mans viedoklis ir šāds. Kristīgajam radio ēterā jāatskaņo tikai kristīgās dziesmas, nevis pasaulīgās, citādi ar ko gan šis radio atšķiras no visiem citiem, vai tikai ar to, ka pa starpu ir kāds Dieva vārds un lūgšana, bet pārējo laiku tas pats , kas visā grēcīgajā pasaulē? Pilnīgi pretēji ir Latvijas kristīgajā radio. Tur tiešām ir tikai garīgas lietas, gan Vārdā, gan mūzikā.

      Dzēst