Otrais brauciens uz Oslo

No 24. līdz 28.maijam biju devies otrajā misijas braucienā uz Norvēģiju. Svētās Mises sestdien, svētdien un pirmdien notika sv. Halvarda baznīcā un svētdienas dievkalpojumā piedalījās ap 15 cilvēku. Kādi ir secinājumi no šī brauciena un kāda sin nākotnes perspektīvas?

1. Latvieši Norvēģijā ir un būs vēl vairāk.
2. Tikos ar priesteri, kas ir atbildīgs par ārzemju misijām. Mana misija ir apstiprināta un Norvēģijas Katoļu Baznīcas galvenajā mājas lapā (http://www.katolsk.no/) būs atrodama informācija par mūsu misiju.
3. Visus jaunumus par šo misiju varēs atrast šeit, vai facebook lapā: Norvēģijas katoļticīgie latvieši.
4. Sākot ar septembri Norvēģijā svētas Mises notiks katra mēneša otrajā svētdienā Oslo. Kurā baznīcā un cikos, tas būs zināms mazliet vēlāk. Sekojiet informācijai.
5. Šajā reizē apmeklēju latviešu strādniekus mazliet tālāk no Oslo un satiku katoļus, kuri izrādīja interesi par garīgo dzīvi un izteica vēlmi sakārtot sakramentālo dzīvi. Ja arī jums ir zināmi katoļi, kuriem ir vajadzīga garīga palīdzība, droši nododiet šo informāciju viņiem un aiciniet uz satikšanos. Ir iespēja, ka arī es, Norvēģijas vizītes laikā apmeklēju viņus.
6. Lūgsimies, lai Dievs svētī un vada šo misiju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru