LTV vadība izlemj "Vertikāli" 2015.gadā izņemt no pārraižu programmas

3 komentāri:

  1. Paldies " Vertikāles "veidotājiem par vissvētīgāko raidījumu TV1.
    Kā redzanms Latvijas valdībai ir svarīgāks uzdevums - popularizēt viendzimuma attiecības un rādīt TV praidus un citus ar izvirtību saistītus pasākumus. Padomijā bija liegts ticīgajiem iet uz baznīcu, pašlaik notiek pakāpeniska aizliegšana sludināt to labo, ko veic baznīca, lai valdības vīru alkatība un izvirtība neizskatītos tik slikta uz ticīgo cilvēku labo darbu fona. Bibliotēkās arī nav brīv iepirkt kristīgo literatūru, ja tāda jau ir, vairāk par 5 grāmatām, pārējās jāizmet atkritumos. Bērnudārzos tiek atbrīvoti no darba audzinātāji, kuri runā ar bērniem par Dievu, skolās tas pats notiek. Toties gejisms un lezbisms ir obligāts priekšmets jau bērnudārzos.
    Uz kurieni mēs ejam kā valsts, ja tiek aizliegts tas, kas ierakstīts Satversmē?

    AtbildētDzēst
  2. Protams žēl, ka šis bija Vertikāles pēdējais raidījums šādā formātā. Tomēr LTV vēl oktobrī bija izsludinājusi konkursu uz valsts finasējumu šāda satura raidījumam (skat. LTV mājas lapas sadaļu Konkursi). Šajā konkursā, kurā piedalījās arī Vertikāle, uzvarēja Hansa Media ar Sendiju Burku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti cien. Nele, būtu labi, ja Jūs nedaudz pastāstītu, kā šis konkurss risinājās, kādi bija kritēriji, kas un pēc kādiem kritērijiem vērtēja.
      Un kāpēc šis raidījums ir tieši Vertikāles laikā.
      Ar ko tad Vertikāle bija tik slikta?
      Varbūt arī reliģiskajā vidē jātaisa savs konkurs un jāizvēlas tās baznīcas/draudzes, kuras mums patīk pēc kaut kādiem cilvēciskajiem rādītājiem?

      Dzēst