Svētā Mise Norvēģijā. 8.martā plkst. 15.00 Tonsbergā, 9.martā 15.00 Oslo








svētās Mises, jeb katoļu dievkalpojumi Norvēģijā, Oslo notiek katra mēneša otrajā svētdienā. 

Nākamie dievkalpojumi Oslo 2014 gadā notiks:


9.martā, 11.maijā.

Piektdien un sestdien būs tikšanās ar latviešiem Tonsbergā, Panveien 3, Notteroy. Sestdienā svētā Mise būs 15.00, katoļu baznīcā Tonsbergā. Kontakti - Valērija, 004795736395. 

Sestdien vakarā un svētdien no rīta būšu Drammenē. 

Svētdienā dievkalpojumi notiks pl. 15 00 kapelā blakus sv Jāzepa baznīcai (Akersveien 6, Oslo, Norvēģija) (http://www.katolsk.no/organisasjon/kart?DB). Koordinācijas tālrunis 004796747122 (Baiba)

Pl. 14.00 kapelā būs iespējams pieiet pie grēksūdzes un kopīga rožukroņa lūgšana. Pēc dievkalpojuma kopīga pasēdēšana un pārrunas.


Norvēģijā ieradīšos jau tās nedēļas nogales piektdienā Norvēģijas apgabalā, kas aptver pilsētas Drammene, Tonsberga, Sandefjord un Mossa, līdz ar to būs iespēja apmeklēt cilvēkus mājās, kārtot jautājumus par kristībām, iesvētībām (Pirmo Komūniju) un laulībām, kā arī ja cilvēks sen nav bijis pie grēksūdzes vai citām garīgām sarunām. Katru reizi pirms svētās Mises Oslo, piektdien, Tonsbergā vakarpusē būs katehēzes. Ja vēlaties mani uzaicināt, rakstiet epastu priesteris.ilmars@gmail.com 

Sīkāka informācija vēl sekos.

1 komentārs:

  1. Dārgie brāļi un māsas varbūt jums varu piedavāt Jaunās derības? Man pagaidām ir pieejamas trīs valodās, Latviešu, Krievu un Angļu. Varu mēģināt dabūt Norvēģu valodā. Paldies!
    www.facebook.com/groups/latvieshinorvegija/ https://www.facebook.com/thegideons

    AtbildētDzēst