Oāziskais "triduums"

Rīt došos atpakaļ uz Poliju, lai turpinātu studijas, bet vēlos pateikties par trijām brīnišķīgām dienām, ko es pavadīju Aizkraukles pusē. 

1. Liels paldies "Oazis" jauniešu nometnei. Es tā arī līdz galam neuzzināju, kā saka lapsa :) Toties es ieraudzīju, ka Latvijā vēl ir daudz jaunieši, kas mīl Jēzu un vēlas Viņam radikāli sekot. Dārgie bloga lasītāji! Vēlos no sirds apliecināt, ka Latvijai ir nākotne, jo mums ir tādi jaunieši. Pats sapratu, ka kļūstu vecāks, jo ar tiem izteiksmes līdzekļiem, kā darbojos ar jauniešiem agrāk, vairs nevar. Ir jāmeklē citi veidi, kā uzrunāt jaunieši. Un vien no tādiem - kļūt tik pat "traks" kā viņi. Pilnībā man tas "Oazis" nesanāca, bet es mēģināju. Paldies komandai, pr. Arnim un visiem, visiem pārējiem. Dievs ir ļoti, ļoti labs.



2. Paldies pr. Andrim Solimam par brīnišķīgi noorganizēto nakts vigīliju Lielvārdes draudzē no 1 uz 2.novembri. Izdziedājāmies no sirds. Un ticu, ka pēc šīs nakts lūgšanām daudzas dvēselītes no šķīstītavas ir iegājušas debesīs.

3. Paldies pr. Mārim Zviedrim un Aizkraukles, Vecbebru, Kokneses un Skrīveru draudzēm par uzņemšanu un iespēju pie jums kalpot. Īpašas bija lūgšanas Aizkraukles kapos, tumsā ar svecītēm 2.novembra vakarā.

4. Paldies bīskapam Viktoram Stulpinam, ka atbrauca uz Aizkraukli un varēju viņu redzēt un satikt "dzīvajā".


1 komentārs:

  1. Mēs gan vakarā animatoru telpā noklausījāmies, ko saka lapsa. Bijām pārāk saintriģēti :-)

    AtbildētDzēst